AKÇAKALE’DE DEĞİŞİM SÜRÜYOR… BİR CADDE DAHA ASFALTLANDI
Geri
12.10.2023 14:10

Akçakale Belediyesi doğalgaz ve içme suyu çalışmalarının ardından hızla başlattığı yol yapım çalışmalarında Kazım Karabekir Sokağı’nı da asfaltla buluşturdu. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Yakın tarihte burası bambaşka bir ilçe olacak” dedi.

Akçakale Belediyesi ile ulaşımda modern değişim sürüyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleriyle hayata geçen doğalgaz ve içme suyu projelerinin alt yapı çalışmalarının tamamlanmalarıyla ilçe genelinde başlatılan yol çalışmaları sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yollar asfalt ve parke taşı ile buluşturmaya devam ediyor. O çalışmaların adreslerinden biri de Süleyman Şah Mahallesi’ndeki Kazım Karabekir Sokağı oldu. Ekipler sokaktaki yolda asfaltlama yaptı.

Başkan Yalçınkaya da tamamlanan çalışma ile daha konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlanan yolda incelemelerde bulundu.  İlçenin yakın tarihte bambaşka bir çehresi olacağına dikkat çeken Başkan Yalçınkaya “Akçakale’nin modernleşmesi ve yıldız ilçe olma yolunda gayretimiz devam ediyor. Bu caddemizde öğrenci yoğunluğu var. Bu yoğunluğa binaen burayı ayağa kaldırdık. Mükemmel bir cadde oldu altyapısı, üst yapısı ile. Kalan 3 caddemizi de 10 gün içerisinde tamamlayıp Akçakale’de büyük caddelerin tamamını bitirmiş olacağız. Akçakale bu hizmetlere layıktır. İnşallah yakın tarihte burası bambaşka bir ilçe olacak. Hizmetlerimiz hayırlı olsun” dedi.

DİĞER HABERLER