BAŞKAN YARDIMCISI MISIRLI, BELEDİYE PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Geri
05.12.2020 20:00

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı M.Şükrü Mısırlı belediye birimleri ve temizlik personeli ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

Akçakale Belediyesi Sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı M.Şükrü Mısırlı, Garaj Amiri Halil Güneri, Akçahan A.Ş. Müdürü İbrahim Guda, Temizlik İşleri Sorumluları Yusuf Güçlü, Salih Soniş ve personelleri katıldı.

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı M.Şükrü Mısırlı düzenlenen toplantıda Belediye personelleri ve Temizlik çalışanları ile tanışmak, moral ve motivasyonunu artırmak için bir araya geldiklerini ifade ederek; "Allah hepimizin yardımcısı olsun, gayretleriniz daim olsun. Moral ve motivasyonla işimizin başında olmak en önemli nokta diye düşünüyorum. Sizler temizlik işleri personelimiz olarak bizlerin yüz akı olan çalışanlarımızsınız. İlçemizin tertemiz pırıl pırıl olmasını sağlayan siz fedakar çalışma arkadaşlarımızla bugün burada bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. İşimizi en güzel ve en verimli şekilde yaparsak her zaman takdir alırız. Hep birlikte el ele ilçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Yalçınkaya Bizim yetişmemizde, Vatana, Millete, Bayrağa, Devlete, Dine, Ezana hizmet aşkıyla  bu günlere gelmemizde en büyük desteği desteği sağlayan kişilerdendir. Onun için Başkanımız Sayın Mehmet  Yalçınkaya'yı mahcup etmeyeceğiz. O günde 18 Saat çalışıyorsa bizlerde tüm Belediye çalışanları olarak elimizden gelen en yüksek performansla, gayretle ve azimle çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER