BAŞKAN YALÇINKAYA: HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM
05.12.2020 20:00

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik ederek, bayramın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.

Başkan Mehmet Yalçınkaya, İslam Aleminin bayramını kutladığı mesajında barış ve huzur vurgusu yaparak, şunları ifade etti: “Teşrik tekbirlerinin getirildiği mübarek Kurban Bayramının, yanı başımızda bulunan Suriye başta olmak üzere tüm Ortadoğu’ya barış ve huzur getirmesini dilerim. Kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı, sükunetin hakim olduğu bayramları, yüce Rabbimizden sevdiklerimiz ile geçirmemizi niyaz ederim. İslam dininin paylaşma yönünün en önemli örneklerinden olan Kurban Bayramının Akçakale’mizde de, huzur içerisinde geçmesi amacıyla Akçakale Belediyesi olarak ekiplerimiz sahada olacaktır. Bayram dolayısıyla yollara çıkacak tüm sürücülere, hayırlı yolcular dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik ederim. Nice bayramlara erişmek dileğiyle tüm hemşehrilerimizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”