AKÇAKALE’DE TOKİ KONUTLARI HIZLA YÜKSELİYOR
29.11.2020 18:24
Akçakale’de barınma ihtiyacını büyük ölçüde giderecek ve dar gelirli aileleri ev sahibi yapma imkanı sunacak olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Projesi’nde inşaat yükselmeye devam ediyor.
Akçakale İlçesi’nde inşaatı devam eden 316 dairelik TOKİ konutları hızla yükseliyor.
İlçe sakinlerinin hayali olan ve seçim vaatleri arasında yer alan TOKİ Konutları Projesi, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın büyük emek ve çabaları sonucu TOKİ Başkanlığı işbirliği ile hayata geçirildi. Çarpık yapılaşmanın önüne geçmek; Akçakale’yi imarlı ve planlı modern bir ilçeye dönüştürmek amacıyla ilçeye kazandırılan projede inşaat da hız kesmeden devam ediyor. 110 dönüm arazi üzerinde ilçeye yeni yaşam alanının oluşturulması için iş makinaları yoğun olarak çalışıyor. 4 artı zemin, 16 blok, 316 daire, 4 dükkân ve 1 camiden oluşan mahallenin 400 gün içerisinde bitmesi hedefleniyor.