BAŞKAN YALÇINKAYA: CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ
Geri
30.11.2020 12:52


Kırsalda yol atağı başlatan Akçakale Belediyesi tarafından stabilize yol çalışmaları aralıksız devam ederken çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Canla başla çalışıyoruz" dedi.


Akçakale Belediyesi, üst yapı çalışmalarını merkez ve kırsal ayırt etmeksizin gece gündüz demeden sürdürüyor.


Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler özellikle kış mevsimi öncesi kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmaları yürütüyor. Bu kapsamda ekipler, Yenişehir Mahallesi’nde de yolları ulaşıma hazır hale getirmek için mesai harcıyor. Her fırsatta sahaya inerek çalışmaları denetleyen Başkan Yalçınkaya Yenişehir Mahallesi’ne de giderek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yalçınkaya’ya Mahalle Muhtarı Ahmet Toygar eşlik ederken, Başkan Yalçınkaya yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.


BAŞKAN YALÇINKAYA: KÖYLER VE ŞEHRİ KIŞA HAZIRLAMAK İSTİYORUZ


İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya yolların yeni yıl öncesi hazır hale getirilmesi için gayret gösterildiğine dikkat çekerek “Yenişehir Mahallesi'nde muhtarımız ile birlikteyiz. Yapmak istediğimiz köyler ve şehir hepsi bir arada kışa hazırlamak. Kış hazırlıkları içerisinde acil olan yerleri inşallah yılbaşına kadar düzenli hale getirip hayatı kolaylaştıracağız. Burada da çok büyük mesafe aldık. Öyle inanıyorum ki yılbaşından sonra makina parkını tamamen durduracağız. Hiçbir çalışmaya gerek kalmayacak. Baharda geri kalan hizmetleri tamamlayacağız” dedi.

 


BAŞKAN YALÇINKAYA: ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR


İlçede üst yapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:


“Spor tesisleri, düğün salonu, Akçakale'nin sahası, diğer halı saha, çevre yolu bu mahallede. Onun için bu mahalle çok şanslı ve önü açık bir mahalle. Anayol çalışması da devam ediyor. Buranın şeklini, güzelliklerini ortaya koyacak Akçakale-Urfa yolu... Onun için köyler ve şehir hepsini bir arada stabilize yol çalışması, parke çalışması, ağaçlandırma çalışması hepsine aralıksız devam ediyoruz. Yılbaşına kadar bunları toparlayıp inşallah Akçakale'yi kışa hazırlayıp insanların rahat bir kış geçirmelerini, öğrencilerin okula çamursuz gidebilmelerini sağlamak için canla başla çalışıyoruz. Bu noktada da çok büyük mesafe aldık. Allah yardımcımız olsun. Akçakale'ye hayırlı olsun.”


Muhtar Toygar ise “Akçakale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Yalçınkaya Yenişehir Mahallemizde stabilize yol çalışması yapıyor. Yenişehir halkı adına Yenişehir Mahallesi Muhtarı olarak başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.


Başkan Yalçınkaya incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.

DİĞER HABERLER