BAŞKAN YALÇINKAYA'DAN ÖĞRETMENLERE SÜRPRİZ ZİYARET
11.10.2023 15:24

“Eğitim önceliğimiz” diyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya meslek hayatları boyunca özveriyle çalışan öğretmenlere sürpriz ziyarette bulundu. Öğretmen ve öğrencilere hediye veren Başkan Yalçınkaya, eğitime desteklerinin süreceğini söyledi.

Akçakale’de eğitim-öğretim hizmetlerine desteğini sürdüren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya merkezdeki okullara adeta çıkarma yaptı.

Öğretmenler odasında okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Yalçınkaya öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi. Öğretmenler sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yalçınkaya öğretmenlere hediye verdi.

Okullarda sınıfta öğrencileri de ziyaret eden Başkan Yalçınkaya öğrencilere kitap dağıttı.

Başkan Yalçınkaya eğitime desteklerinin süreceğini belirtti.