BAŞKAN YALÇINKAYA AK PARTİ İL BAŞKANINI AĞIRLADI
Geri
29.09.2023 15:55

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, yönetim kurulu ile birlikte Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı ziyaret etti. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Delioğlu “Yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ilçeye çıkarma yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve yönetim kurulunu ağırladı.

İl Başkanı Delioğlu ve beraberindeki heyet Akçakale Belediyesi’ne geldi. Başkan Yalçınkaya ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan heyet daha sonra makam odasına geçti. Yapılan görüşmeden seçim sürecine dair istişarelerde bulunuldu ve Başkan Yalçınkaya ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: BU SEÇİMDE BAŞARIYI TEKRARLAYACAĞIZ

Görüşmeye dair bir açıklama yapan Başkan Yalçınkaya gelecek seçimde de tarih yazacaklarını belirterek “Genel seçimde biz burada bir destan yazdık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 93, milletvekili seçiminde yüzde 60 oy oranı aldık. İnşallah bu mahalli seçimde de bu başarıyı tekrarlayacağız. Akçakale her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin yanında” dedi.

İL BAŞKANI DELİOĞLU’NDAN BAŞKAN YALÇINKAYA’YA TEŞEKKÜR

İl Başkanı Delioğlu da yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür ederek “Yerel seçim sürecini değerlendirmek ve çalışmaları gözden geçirmek üzere Akçakale’deyiz. Akçakale’den hiçbir şüphemiz yok. Akçakale her zaman olduğu gibi yine AK Parti ve Cumhurbaşkanımızın yanında duracak. Seçim sonuçlarında yine Türkiye’de derece yapacak. Şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımıza ve İlçe Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER