AKÇAKALE BELEDİYESİ’NDEN YKS TERCİHLERİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ
29.07.2023 19:42

Akçakale Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sınav sonuçlarına göre tercih yapacak gençlere ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti veriyor. Öğrenciler bu imkanı kendilerine sağlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’ya teşekkür etti.

Yıl boyunca öğrencilere ücretsiz eğitim desteği sağlayan Akçakale Belediyesi, tercih döneminde de öğrencileri yalnız bırakmıyor.

Akçakale Belediyesi Gençlik Merkezi’nde, Yükseköğretim Kurumu Sınavı’nda başarılı olup üniversitede okumaya hak kazanarak tercih yapacak gençlere, doğru tercih yapabilmeleri için ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor. Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa hizmet yürütülen merkezde, rehber öğretmenler öğrencilere hedef ve idealleri doğrultusunda tercih seçenekleri sunuyor.

Kendilerine bu imkanı sunan öğrenciler de Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve öğretmenlere teşekkür etti.

27 Temmuz Perşembe günü başlayan YKS tercih işlemleri, 8 Ağustos 2023 Salı gününe kadar devam edecek. Tercih yapmak için danışmanlık hizmeti almak isteyen öğrenciler 09:00-19:00 arası merkeze gidebilir.