AKÇAKALE BELEDİYESİ İLE CADDELERDE DEĞİŞİM SÜRÜYOR
Geri
06.07.2023 13:46

Akçakale’de kent estetiği için başlatılan tek tip tabela uygulaması sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Batıdaki şehirler seviyesinde bir cadde istiyoruz. Bu gayretle çalışıyoruz. Çok da güzel tepkiler alıyoruz” dedi.

Akçakale Belediyesi’nce cadde ve sokak iyileştirme çalışmaları kapsamında tek tip renk ve tek tip tabela uygulaması sürüyor.

İlçe merkezindeki görüntü kirliliğini de önleyen uygulama ile cadde üzerindeki işyerlerinin eski tabelaları aynı renkteki tabelalar ile değiştiriliyor. Çalışmalar da sıra İbrahim Gündoğan Caddesi’ne geldi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da ilçenin çehresini değiştirecek bu çalışmaları yerinde inceledi. Esnafa da kolaylık dileyen Başkan Yalçınkaya “Akçakale’nin alt yapısını bitirdik. Alt yapıda içme suyu, doğalgaz vardı. İkisi de gerçekleşti. Şimdi sıra üst yapıya geldi. Yolların asfaltlanma çalışmaları da bitti. Sokak iyileştirmesi, tabela düzenlenmesi yapılıyor. Batıdaki şehirlerin seviyesinde bir sokak, cadde istiyoruz. Bu gayretle çalışıyoruz. Çok da güzel tepkiler alıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

DİĞER HABERLER