AKÇAKALELİ GENÇLERE BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN BİR HİZMET DAHA
Geri
26.06.2023 11:55

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile ilçe, ikinci gençlik merkezine kavuşmak için gün sayıyor. Yakın zamanda hizmete sunulacak merkezde; gençleri sanatla buluşturacak çeşitli atölyeler ile derslik ve kitap kafe yer alacak.

İlçenin geleceğini şekillendirmek için kalıcı eserleri hizmete sunmaya devam eden Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, şimdi de yeni bir gençlik merkezini daha hizmete sunmaya hazırlanıyor.  

Başkan Yalçınkaya, eğitimin yanı sıra sanatla da uğraşan bir gençlik yetiştirme hedefiyle gençlik merkezi projesini hayat geçirdi. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde kurulacak merkez için inşaat çalışmalarında da sona yaklaşıldı. Merkez; akıl ve zeka oyunları atölyesi, müzik atölyesi, güzel sanatlar atölyesi, inovasyon atölyesi, derslik ve kitap kafe yer alacak şekilde inşa ediliyor.

“HER TÜRLÜ İMKANI GENÇLERİN İSTİFADESİNE SUNDUK”

Başkan Yalçınkaya da bölgeye giderek incelemelerde bulundu ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Hedeflerinin gençlerin güzel günler geçirmesine vesile olmak olduğunu ifade eden Başkan Yalçınkaya “170 dönüm içerisinde gençlere yönelik her şey var. Kütüphaneden tutun yüzme havuzuna, yüzme havuzundan spor salonuna, spor salonundan düğün salonuna hepsi Akçakale’ye yapıldı. İnşallah en yakın zamanda gençlerin hizmetine sunulacak. Her türlü imkanı gençlerin istifadesine sunduk. Hedefimiz bu genç çocukların burada güzel günler geçirmesi. Hedefimiz, gayretimiz bu yönde. Hayırlı olsun” dedi.

 

DİĞER HABERLER