İlçe Girişine ve İlçe Merkezinde Aydınlatma Projesi

İlçe Girişine ve İlçe Merkezinde Aydınlatma Projesi:

Akçakale Bayraklı Kavşağından, Şanlıurfa yolu istikametine doğru TEDAŞ Trafo merkezine kadar yaklaşık 2000 metrelik mesafede aydınlatma direği tesis için, Dicle A.Ş tarafından ihale edilmiştir. Kısa sürede direk dikim ve enerji nakil işlemlerine başlandı.

Süleyman Şah Kampının girişinden, Şanlıurfa yolu istikametine doğru, Bolatlar çıkışına kadar yaklaşık 2000 metrelik mesafeye Dicle A.Ş tarafından aydınlatma için elektrik direklerinin dikilmesi hususunda iki kurum arasında mutabakat sağlandı. Dicle AŞ’nin aydınlatma için elektrik direklerinin dikimlerine başlanması için orta refüj düzenlemesi yapıldı.

Akçakale-Suruç yolundan Yeni Mezarlık istikametine doğru yaklaşık 1450 metrelik mesafeye aydınlatma direklerinin imalatı için Dicle A.Ş ile yazışmalar yapıldı, ilgili kurum tarafından arazide gerekli keşif ve inceleme çalışmaları yapıldı.

Aydınlatma çalışmaları en kısa zamanda tamamlandı ve ilçe yepyeni bir görünüme kavuştu.

Diğer Projeler