Engelliler Meslek Ediniyor, İstihdam İle Engeller Kalkıyor projesi

Engelliler Meslek Ediniyor, İstihdam İle Engeller Kalkıyor projesi:

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü; kapasitelerinin geliştirilmesi, kamu kurumları ile olan ilişkilerinin arttırılması ve karar alma mekanizmalarına aktif katılım sağlanması, toplumsal sorunlara gönüllü kuruluşlar aracılığıyla çözüm üretilmesi gibi çeşitli amaçlarla derneklerin faaliyetlerini desteklemektedir. Bu kapsamda Genel Müdürlük, her yıl bütçe imkânları doğrultusunda derneklerce hazırlanan projelere yardım etmektedir. Bu bilgiler doğrultusunda, Kıvılcımla Işığım Olur musun Derneği ile işbirliği yapılarak proje hazırlanmış ve bakanlık tarafından onaylanmıştır. Akçakale ilçesinde yaşayan Engelli vatandaşlara yönelik “Engelliler Meslek Ediniyor, İstihdam İle Engeller Kalkıyor” projesinde Belediye Başkanlığımız proje alanının ısınma su ve elektrik gibi ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Diğer Projeler