Başkan Ayhan AK Parti kuruluş yıldönümü mesajı.
Geri
13.08.2024 17:02

Akçakale Belediye Başkanı Ecz.Abdülhakim Ayhan; Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) kuruluşunun 23. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Ayhan, AK Parti’nin hem Türkiye hem de dünya siyaseti üzerindeki etkilerini değerlendirdiği mesajında, partinin ulusal ve uluslararası düzeydeki katkılarına dikkat çekti.

Belediye Başkanı Ecz.Abdülhakim Ayhan Yayımladığı Yazılı mesajında: “Bugün, AK Parti'nin 23. kuruluş yıldönümünü büyük bir gurur ve coşku ile kutluyoruz. Kuruluşundan bu yana, AK Parti, ülkemizin siyasi ve ekonomik istikrarını güçlendirmekle kalmayıp, aynı zamanda dünya arenasında da önemli bir aktör haline gelmiştir. Bu süreçte, partimizin vizyonu ve politikaları, Türkiye’nin uluslararası alandaki etkisini artırmış ve küresel siyasette önemli bir rol oynamıştır.”

Başkan Ayhan, “AK Parti’nin yürüttüğü politikalar, ülkemizi sadece ekonomik ve siyasi değil, aynı zamanda uluslararası diplomasi alanında da güçlendirmiştir. Bölgesel ve küresel krizler karşısında Genel Başkanımız, Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyib Erdoğan’ın sergilediği etkin diplomasi, Türkiye’nin global düzeydeki rolünü pekiştirmiştir. Bu başarı, ülkemizin güvenlikten ekonomi politikalarına kadar geniş bir spektrumda etkili olmasını sağlamıştır” Partimizin 23 yıllık serüveni, Türkiye’nin dört bir yanında sosyal ve ekonomik refahın artmasına, şehirlerimizin ve İlçemizin modernleşmesine vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesine önemli katkılarda bulunmuştur. Bizde Yerel yönetim olarak, bu süreçte İlçemizi daha yaşanabilir kılmak için yürütülen projelerle, ülkemizin genel kalkınma hedeflerine hizmet etmeye devam edeceğiz.

Başkan Ayhan, AK Parti olarak hem ulusal hem de uluslararası alanda Türkiye’nin daha da güçlenmesi için Sayın Cumhur Başkanımızın İzinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Partimizin 23. yılı, bize daha büyük hedeflere ulaşma ve global sahnede daha etkin rol alma konusunda yeni bir motivasyon sağladı.

Halkımızın desteğiyle, ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz bu özel günde, Başta Genel Başkanımız, Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyib Erdoğan ve partimizin kurucularına, tüm teşkilat mensuplarına ve destek veren herkese teşekkür eder, ülkemizin uluslararası başarılarının devamını dilerim. Dedi.