Sokak Köpekleri Güvenlik İçin Toplanıp Barınağa Teslim Ediliyor.
Geri
03.07.2024 13:21

Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan’ın talimatıyla İlçe Halkımızın rahatı, huzuru ve güvenliği için önemli bir adım attı.

Belediye ekiplerimiz, sokak köpeklerini toplama ve barınağa teslim etme çalışmalarına hız verdi. Bu adım, özellikle son zamanlarda artan sokak köpeği popülasyonu ve buna bağlı olarak yaşanan güvenlik endişelerini azaltma amacını taşıyor.

Belediye Başkanımız Ecz. Abdülhakim Ayhan; yaptığı Yazılı açıklamada, "Sokak köpeklerinin kontrol altına alınması, halkımızın günlük yaşamını olumlu yönde etkileyecek bir adımdır. Öncelikle vatandaşlarımızın güvenliği bizim için önemlidir. Bu kapsamda, sokak köpeklerini barınağa teslim ederek hem hayvanların sağlığını koruyacak hem de halkımızın güvenlik endişelerini en aza indireceğiz. Tüm çabamız, sokak hayvanlarımız için dünyadaki en çağdaş uygulamaların ilk adımlarını Akçakale’den başlatmaktır." dedi. 

"Halkımızın rahatı, huzuru ve güvenliği için sokak köpekleri ekiplerimizce toplanıp barınağa teslim edilmek üzere alınıyor."