Belediye Başkanımız Ecz. Abdülhakim Ayhan Yeni açılan iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.
09.07.2024 12:20

Belediye Başkanımız Ecz. Abdülhakim Ayhan; Yeni açılan Elif Mobilya iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.

Fevzi Çakmak mahallesinde coşkulu bir törenle gerçekleştirilen açılış. Kuran-ı Kerim ve duaların okunmasıyla başladı. Açılış, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Belediye Başkanı, meclis üyeleri, muhtarlar çok sayıda vatandaş ve mahalle sakini katıldı. İyi İlişkilerle gerçekleşen açılışta, iş yeri sahibinin yaşadıkları deneyimler arasında olumlu bir atmosfer hakimdi.

Başkan Ayhan’da Yeni açılan iş yerinin Başta işletme sahibi İbrahim Halil Ok, Mahalle sakinlerine, ilçemize ve tüm Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu bol kazançlı olmasını temennisinde bulundu.