AKÇAKALE BELEDİYESİNDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.
05.12.2020 20:00

Akçakale belediyesi yol genişletme ve kilitli parke taş döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Akçakale Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin Yenişehir, Adnan Menderes ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Mimar Sinan caddesinde başlattığı yol genişletme ve kilitli parke taş döşeme çalışmaları sürüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Toprak, “Yenişehir, Adnan Menderes mahallerimizde yeni yol kilitli parke taş döşeme çalışmalarımız devam ediyor, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Mimar Sinan caddesinde yol genişletme ve ilçemizin muhtelif cadde ve sokaklarda kilitli parke taş bakım onarım çalışmalarımız 5 ekiple bozuk yolların bakım onarımı yapılarak daha estetik bir görünüme kavuşmuş olacak.” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ise çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade ederek halkın memnununiyeti bizim memnuniyetimiz dedi.