AKÇAKALE BELEDİYESİNDE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEMESİ DEVAM EDİYOR.
Geri
05.12.2020 20:00

Akçakale Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen kilitli parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Adnan Menderes mahallesinde tamamlanan kilitli parke taşı döşeme çalışması Yenişehir mahallesinde devam ediyor.

Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez mahallelerde hummalı bir şekilde kilitli beton parke taşı döşeme işlemini sürdürüyor. İlçe genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyen Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya, Mahalle Muhtarları Ahmet Toygar ve teknik ekiple birlikte Yenişehir mahallesindeki çalışmaları inceledi.

Merkez mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme, bakım onarım ve yeni yol ağı kazandırma ile kırsalda stabilize yol yapım çalışmalarını sürdüren Akçakale Belediyesi ekipleri son olarak, Yenişehir mahallesinde kilitli beton parke taşı işlemine başladı.

İlçenin birçok mahallesinde devam eden kilitli beton parke taşı ve stabilize yol çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ

İlçe genelinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya şunları söyledi:

“Değerli hemşerilerim Akçakale çok zor günler geçiriyor. Bu harbin ortasında Adnan Menderes mahallesinde kilitli parke taşı döşemesini bitirdik. Şu anda Yenişehir mahallesine geçtik, bir taraftan bütün harbin zorluklarını yaşarken diğer taraftan hizmetleri aksatmadan devam ettiğini belirten Başkan Yalçınkaya, mahallerimizin bütün alt yapı ve üst yapı eksikliklerini tamamlayacağız, köylerde çalışmalarımıza başladık. Doğuda şantiyemizi kurduk orada çalışmalarımız başladı. Yağmurlar gelmeden köylerin alt yapısını üst yapısını gücümüz nispetinde toparlamaya çalışacağız. Bütün değerli halkımızdan sabır istiyorum, bütün vaat ettiklerimizi çok yakın bir zamanda gerçekleştireceğiz bundan emin olun, içme suyundan, doğal gaz’a, parke taşına, yeşil alanlara, dügün salonlarına, spor alanlarına kadar hepsini bir plan dâhilinde yürütüyoruz. İnanın bu 5-6 ay süre zarfında 5 yıllık hizmet yaptık. Bunları en yakın zamanda sizlerle paylaşacağım hepsini sonuca doğru götürüyoruz. Allahın izniyle Akçakale sınır kapısı çok yakın zamanda çalışmaya başlayacak, Akçakale’nin çok ciddi sorunları var sorunların çözümüde kapının çalışmasıdır. Şartlar ne olursa olsun hiç birini kale almayacağız Allahın izniyle halkımızın yardımıyla Reisi Cumhurumuzun dirayetiyle bunları aşacağız inşallah. Yenişehir mahallemize muhtarımıza buradaki sakinlerimize buradaki çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.”

BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Yeni şehir mahalle muhtarı Ahmet Toygar ise;“Akçakale Yenişehir mahallesi bütün ara sokakları şu anda parke taşı döşeme çalışması yapılmaktadır. Alt yapısı bitmiş durumda şu anda Akçakale Belediye Başkanımız Mehmet Yalçınkaya tarafından üst yapısını yapıyor. Başta Belediye Başkanımıza ekibine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Şeklinde konuştu” 

 

DİĞER HABERLER