BAŞKAN YALÇINKAYA: AKÇAKALE DESTAN YAZDI, YÜZDE 93'Ü ERDOĞAN DEDİ!
Geri
29.05.2023 13:43


Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçim sonucuna dair kutlama açıklaması yaptı. İlçede bir önceki seçime oranla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teveccühün daha da arttığını ifade ederek “Yüzde 93’lük oy oranıyla Akçakale Türkiye üçüncüsü olarak destan yazdı” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimlerinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından Akçakale'deki kutlamalara katıldı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: AKÇAKALE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Seçime ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Yalçınkaya, Akçakale'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a en fazla oy veren 3'üncü ilçe olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi ile Türkiye'nin bir bayram yerine döndüğünü aktaran Başkan Yalçınkaya "Akçakale'de bugün bir destan yazdı Türkiye üçüncüsü oldu. Burada halkamızın dayanışmasıyla gayretiyle bu sonucu birlikte kutluyoruz. İnşallah bu önümüzdeki Türkiye'ye yüzyılında Türkiye kendi coğrafyasında bir destan yazacak ve bütün ülkelerin lideri inşallah Türkiye olacak. Bu gayretle Cumhurbaşkanımız ve ekibi iş başında. İnşallah yarından itibaren Türkiye yeni yüzyılın ana amiral gemisi olacak. Milletvekillerimizle, belediyelerimizle, cumhurbaşkanımızla, bakanlarımızla bu ülkeyi tarihte layık olduğu yere taşıyacağız. Bu gayretle çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Akçakale 1’nci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüzde 91,09 oranında oy vermişti. 2’nci turda ise bu oran 92,91’e yükseldi.

 

DİĞER HABERLER