BAŞKAN YALÇINKAYA 28 MAYIS’TA AKÇAKALE TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLACAK
Geri
27.05.2023 13:32

Seçim ziyaretleri kapsamında gittiği Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan destek sözü alan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “İnşallah 2’nci turda Akçakale bir destan yazacak ve Türkiye birincisi olacak” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için ziyaretlerini sürdürüyor.

Çalmadık kapı bırakmayan Başkan Yalçınkaya’nın ziyaret duraklarından bir tanesi de Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Ziyarette Oda Başkanı Ömer Ay hazır bulundu. Ziyarette seçim için destek ve dua talebinde bulunan Başkan Yalçınkaya’ya destek sözü verildi.

“TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMA YOLUNDA DESTEĞİZ”

Oda Başkanı Ay, “Aynı yoldayız” diyerek desteğini şu sözlerle açıkladı:

 Biz Akçakale olarak, belediye başkanı sayın Mehmet Yalçınkaya, Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Akay ve Hikmet Başak ile beraberiz. Cumhurbaşkanı seçiminde biz Akçakale'mizin halkıyla, esnafıyla, cemaatiyle yüzde yüz Türkiye birincisi olma yolunda destek vereceğiz. Bu amaçla belediye başkanımızın bizleri ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Hepimiz aynı yoldayız, hepimiz biriz, beraberiz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilçemizi Türkiye birincisi yapma konusunda kararlıyız.”

BAŞKAN YALÇINKAYA: AKÇAKALE TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLACAK

Başkan Yalçınkaya da hedeflerinin verilecek oy oranı ile Türkiye birincisi olmak olduğuna dikkat çekerek “Milletvekili seçimini geride bıraktık. Bütün Akçakale halkına, esnaf odalarımıza, oda başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. İnşallah 2’nci turda Akçakale bir destan yazacak ve Türkiye birincisi olacak. Üçüncülük bize yakışmaz. Biz bu gayretle oda başkanımızı ziyaret ettik. Odamız her zaman gereken desteği sağlamıştır. Pazar günü üçüncülüğü birinciliğe çevirmek için gayret göstereceğiz. Akçakale'ye bu yakışır. Hayırlı olsun” dedi.

DİĞER HABERLER