AKÇAKALE BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMASI İLE FARK YARATIYOR
Geri
28.04.2023 12:09

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın ilçe genelinde başlattığı yol atağı kapsamında İstasyon Caddesi de sıcak asfalt ile buluşmaya başladı. Çalışmalar Bayraklı Kavşak’a kadar sürecek.

Akçakale’de ulaşım kalitesini yükseltme amacıyla başlatılan yol hamlesi aralıksız devam ediyor.

Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile ilçedeki cadde ve sokaklardaki yol çalışmaları ile fark yaratmaya devam ediyor. Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla sürdürülen çalışmalarda sıra İstasyon Caddesi’ne geldi. Ekipler caddede asfalt serimine başladı.

Çalışmaların Bayraklı Kavşak’a kadar devam edeceği belirtildi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: CADDE HAKETTİĞİ ULAŞIM KALİTESİNE KAVUŞACAK

Konuya dair yazılı bir açıklama yapan Başkan Yalçınkaya, planlı ve titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek “Akçakale’mizi yolları, doğalgaz ve içme suyu projeleri, yeşillendirme çalışmaları ile yeniliklerle buluşturduk. Buluşturmaya da devam edeceğiz. İlçemizin dört bir tarafı adeta şantiyeye döndü. Alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda asfalt serimi veya parke döşeme çalışması yapılıyor. İstasyon Caddemiz de kısa sürede hak ettiği ulaşım kalitesine kavuşacak. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

DİĞER HABERLER