AKÇAKALE’DE YOLLAR BAŞTAN BAŞA YENİLENİYOR!
Geri
04.04.2023 15:27

Doğalgaz ve içme suyu çalışmaları nedeniyle deforme olan yollarda Akçakale Belediyesi’nce revizyon çalışmaları sürüyor. Gece mesaisinde çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Sokakların iyileştirilmesi noktasında canla başla çalışıyoruz. Gece gündüz demeden sokaklardayız” dedi.

Akçakale’de alt yapısı sona eren cadde ve sokaklarda yollar baştan başa yenileniyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişim ve gayretleriyle kente ilk doğalgaz ve içme suyu projesi kazandırıldı. Projeler kapsamında alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yollar deforme oldu. Başkan Yalçınkaya’nın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yollar hızla revizyon çalışmalarına başladı.  Bu kapsamda sokaklarda yollara parke taşı döşenirken caddelerde de asfaltlama yapılıyor.

Ulaşım konforunu yükseltmek ve yaya güvenliğini sağlamak için yapılan çalışmalar gece gündüz demeden sürdürülüyor.

Başkan Yalçınkaya da gece mesaisindeki ekipleri ziyaret etti ve çalışmaları yerinde inceledi. Yaklaşık 3 ay içerisinde çalışmaların tamamlanacağını ifade eden Başkan Yalçınkaya “Akçakale’nin alt yapısını bitirdik. İçme suyu ve doğalgazın döşemesi bitti. Sokakların iyileştirilmesi, caddelerin rehabilite edilmesi noktasında canla başla çalışıyoruz. Gece gündüz demeden sokaklardayız. Ekiplerimiz iş başında. İnşallah 2-3 ay içerisinde bütün bu hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına götüreceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yalçınkaya çevredeki vatandaşlarla da sohbet ettikten sonra bölgeden ayrıldı.

DİĞER HABERLER