BAŞKAN YALÇINKAYA VATANDAŞLARLA İFTAR AÇTI
Geri
03.04.2023 14:48

Ramazan Ayı’nın maneviyatını vatandaşlarla birlikte yaşamak isteyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya iftar çadırında vatandaşlarla iftar açtı ve “Bu güzel bir dayanışma, güzel bir birliktelik” dedi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, iftar sofrasında da vatandaşları yalnız bırakmadı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı öncülüğünde Akçakale Belediyesi’nin de desteği ile ilçede kurulan iftar çadırına giden Başkan Yalçınkaya, iftarını vatandaşlarla birlikte açtı. Vatandaşlarla sohbet edip, talep ve önerileri dinleyen Başkan Yalçınkaya; yardımlaşma ve dayanışma ayında kalabalık sofralarda iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

İftar çadırı ile özellikle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sıcak yemek ikramı yapıldığını ve hizmetin devam edeceğini dile getiren Başkan Yalçınkaya “İftar çadırımızda iftarımızı açtık. Büyükşehir Belediyesi ön ayak olmakta. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Özellikle muhtaç olan kardeşlerimiz, özellikle genç kardeşlerimiz iftarda yerini aldı. Biz de iftarımızı açtık. Güzel bir dayanışma, güzel bir birliktelik. Bu hizmetlerin devamını diliyoruz. Allah bu memlekete bu deprem, sel günlerini bir daha yaşatmasın. Güzel günler göstersin. Herkese birlik beraberlik diliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

DİĞER HABERLER