AKÇAKALE BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR, TÜM YOLLAR ASFALTLANIYOR
Geri
29.12.2022 16:51

Akçakale’de alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda bakım, onarım ve asfalt serim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken sıra Mehmet Kartal Caddesi’ne geldi. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Caddemizde asfaltlama başladı. İlçemize yakışır yolları hizmete sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Akçakale, Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın öncülüğünde şantiyeye döndü.

 İlçede alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yenileme çalışmaları yürütülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bir cadde yepyeni yollarına kavuşturulurken, başka bir cadde de çalışmalar hızla başlatılıyor.  Bu kapsamda sıra Mehmet Kartal Caddesi’ne geldi. Ekiplerce caddede ilk olarak parke sökümü yapıldı ardından da yol, mekanik dolgu ve sıfırlama yapılarak asfalta hazır hale getirildi. Ardında ekipler sıcak asfalt serimine başladı.

 Konuya dair yazılı açıklama yapan Başkan Yalçınkaya ilçe ulaşımında tarih yazdıklarına dikkat çekerek “Mehmet Kartal Caddemizde asfaltlama başladı. İlçemize yakışır yolları hizmete sunmaya devam edeceğiz. Ulaşımın daha konforlu hale gelmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bir hedefimiz var; sınırda yıldız ilçe olmak. Bunu da inşallah başarma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ulaşımda adeta tarih yazıyoruz. İnşallah asfaltsız yolumuz kalmayacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Ekipler, yolu kısa sürede asfaltla buluşturarak hizmete sunacak.

 

DİĞER HABERLER