BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Geri
24.11.2022 11:28

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Ülkemizin geleceğini şekillendirecek nesilleri yetiştiren tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, göstermiş oldukları fedakârlıklardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğimiz inşa eden, çocuklarımız üzerinde anne-baba kadar emeği olan kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

Öğretmenlerimizin ilim irfan yolunda gösterdikleri azim, çaba ve üstün gayret gelecek neslin şekillenmesinde büyük rol oynuyor. Biliyoruz ki; kendilerine ne kadar teşekkür etsek az…

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği yolda karanlığı aydınlatan, ülkemizin geleceğini şekillendirecek nesilleri yetiştiren tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, göstermiş oldukları fedakârlıklardan dolayı teşekkür ediyorum. Ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi de rahmet ve saygı ile anıyorum. Emekliye ayrılmış tüm öğretmenlerimize de sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum."

DİĞER HABERLER