VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YALÇINKAYA’YA BÜYÜK DESTEK
Geri
07.11.2022 12:39

Öncül Kırsal Mahallesi’nde yol çalışmalarını yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’ya mahalle sakinlerinden tam destek geldi. Başkan Yalçınkaya için “O neredeyse biz de oradayız, başkan ile beraberiz” ifadeleri kullanıldı.

Akçakale’nin Öncül Kırsal Mahallesi’nde yol yapım çalışmaları ulaşımda yepyeni bir dönem başlıyor.

Mahallede asfalt öncesi stabilize yol yapım çalışmaları tamamlandı. Başkan Mehmet Yalçınkaya da mahalleye giderek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yalçınkaya yetkililerden bilgiler aldı ve mahalle sakinleriyle de görüşerek taleplerini dinledi.

Mahalle sakinlerinden Abdulvahap Akdoğan Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür ederek “Yollarımızı yapıyor. Allah razı olsun elinden geleni yapıyor. Kanalizasyon sorunu ve okulu da halledecek. Çünkü başkanımızı eğitime çok önem veriyor” dedi.

Mahalle sakinlerinden Halil Akdoğan ise Başkan Yalçınkaya’ya teveccühlerini ifade ederek “Neredeyse biz de oradayız, başkan ile beraberiz. 50 senedir beraberiz. Kardeş gibi yaşıyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN YALÇINKAYA: HER TÜRLÜ HİZMETE LAYIKLAR

Başkan Yalçınkaya ise çalışmalar hakkında “50 yıldır hizmete susamış köyümüzdeyiz. Bu değerli kardeşlerimizin hizmetini görmek için yolun stabilizesini yaptık. Asfaltını da tamamlayacağız. Kanalizasyon ile ilgili de sıkıntılar var. Bir an önce onu da halletmemiz lazım. Burası artık şehir olmuş bir köy. Onun için canla başla bu köyün hizmetlerini görmek zorundayız. İnşallah muazzam bir yerleşim alanı olacak. Geleceği açık, istikbali parlak. Buradaki kardeşlerimizi her türlü hizmete layıklar” diyerek çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

DİĞER HABERLER