AKÇAKALE BELEDİYESİ’NDEN OKULLARDA HİJYEN SEFERBERLİĞİ
Geri
11.09.2022 13:59

Akçakale Belediyesi’nce salgına karşı mücadele kapsamında okullarda dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı. Başkan Mehmet Yalçınkaya “Çocuklarımızın sağlıklı şartlarda eğitim görmeleri için okullarda başlattığımız hijyen çalışmalarımız düzenli olarak devam edecek” dedi.

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesi Akçakale Belediyesi’nce okullarda kapsamlı ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince öğrencilerinin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim görmeleri için okullarda çalışma başlatıldı. Bu kapsamda ekipler hazırlanan solüsyonlarla sınıf, öğretmenler odası, tuvalet, koridor ve okul bahçelerini ilaçlayıp dezenfekte etti ve ilaçladı.

Çalışmalar sonrası okullar yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirildi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Konuya dair yazılı açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya önceliklerinin sağlık ve eğitim olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

“2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı başlıyor. Tüm dünyanın mücadele ettiği salgın tehlikesi ne yazık ki hala bitmiş değil. Biz de belediye olarak okullarda gerekli hazırlıkları yaptı. Ekiplerimizce okullarda dezenfekte ve ilaçlama yapıldı. Çocuklarımızın sağlıklı şartlarda eğitim görmeleri adına okullarda başlattığımız hijyen çalışmalarımız düzenli olarak devam edecek. Yeni dönemin tüm eğitim camiasına; öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diliyorum.”

DİĞER HABERLER