AKÇAKALE’DE İÇME SUYU ŞEBEKE DÖŞEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Geri
19.06.2022 14:50

Temiz İçme Suyu Projesi kapsamında  şebeke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya çalışmalar hakkında bilgiler vererek “Şehir içinde 170 km. kazının 100 km.'sini bitirdik” dedi.


Akçakale’de vatandaşlara kaliteli içme suyu sağlamak amacıyla hayata geçirilen Temiz İçme Suyu Projesi'nde çalışmalara tam hız devam ediliyor.


Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın temiz içme suyunu ilçeye kavuşturmak için hayata geçirilmesine öncülük ettiği projede şebeke döşeme çalışmaları şehir içinde devam ediyor.


Başkan Yalçınkaya da çalışmaları yerinde incelemek ve projenin geldiği aşama hakkında bilgiler almak için beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşarer ile Ahmet Bahçıvan Caddesi ve Hürriyet Mahallesi’ne gitti.  Burada yetkililerle görüşen Başkan Yalçınkaya daha sonra yaptığı açıklamasında döşeme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek “Akçakale'ye temiz su getirilmesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Su, Urfa'dan taşınıp Akçakale'ye geliyor. Şehir içinde 170 km. kazının 100 km.'sini bitirdik. İnşallah yakın bir zamanda ana güzergahları bitireceğiz. Ana yolları asfaltlayacağız ve Akçakale'nin normal hayata dönüşünü sağlayacağız. İçme suyunun ve bu çalışmaların Akçakale'ye hayırlı olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum” dedi.


Başkan Yalçınkaya mahalle sakinleriyle de görüştükten sonra bölgeden ayrıldı.

DİĞER HABERLER