BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN GENÇLER İÇİN DESTEK SÖZÜ
Geri
31.05.2022 12:52

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve ekibinin ziyaretinde, gençlere yönelik sportif faaliyetler için destek sözü veren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Konuştuklarımızı icraata geçirmek üzere destek olacağız” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Apakhan ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Başkan Yalçınkaya’nın makamında gerçekleşen buluşmada ilçede gençlere yönelik sportif faaliyetlere ilişkin talep ve önerilerde bulunuldu ve istişare yapıldı.

Ziyarete dair açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya ise gençler için tam destek sözü vererek “Sahada ne yapabiliriz, daha fazla nasıl etkili oluruz onun konuşmalarını, çalışmalarını yaptık. İnşallah en kısa zamanda bu çalışmalarımızın hem takip hem de fiili olarak icraata geçirmek üzere destek olacağız. Birlikte Akçakale'yi bir yerlere taşımak istiyoruz. Genç kardeşlerimiz, kadın kollarımız, bütün sahadaki arkadaşlarımızla birlikte Akçakale umduğumuz yere gelecek. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

DİĞER HABERLER