BAŞKAN YALÇINKAYA İLE TABELA KİRLİLİĞİ ORTADAN KALDIRILIYOR
Geri
06.05.2022 12:19

Akçakale çarşısında baştan başa incelemelerde bulunan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, görüntü kirliliğine neden olan tabelaların kaldırılması talimatını verdi ve “Bu yaz Akçakale bambaşka olacak” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya tarafından ilçede tabela kirliliğine karşı mücadele başlatıldı.

Başkan Yalçınkaya, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşarer ile çarşıyı baştan başa dolaştı. Akçakale’nin siluetine zarar veren ve görüntü kirliliği oluşturan unsurların ortadan kaldırılması ve tabelalar ile haksız rekabeti de önlemek amacıyla ilçe genelinde tabela kirliliğine karşı çalışma başlatılması talimatında bulundu. Mevzuata aykırı ve kirlilik oluşturan tabelaların kaldırılması için harekete geçildi. 

BAŞKAN YALÇINKAYA: AKÇAKALE’Yİ MÜKEMMEL HALE GETİRECEĞİZ

İncelemelerinin ardından açıklama yapan Başkan Yalçınkaya, vatandaşlara da destek çağrısında bulunarak “Akçakale sınırda bir yıldız olacak. Akçakale'nin temel sorunlarını çözdük. Anayol, ağaçlandırma, çevre yolu, doğalgaz, içme suyu müteahhitlerin uhdesinde. Müteahhitler gerekeni yapacak ve çalışmalar son sürat devam etmekte. Geriye kalan Akçakale'nin düzeltilmesi ve güzelleştirilmesi noktasında bugün çarşıyı baştan başa dolaştık. Halkımızdan anlayış ve destek bekliyoruz. Akçakale'yi mükemmel bir hale getireceğiz ama el birliği ile yapacağız. Akçakale halkı da buna destek verecek, yapılan işlere sahip çıkacak ve her türlü kolaylığı sağlayacak ki biz süratle bu işleri yapalım. Bu yaz Akçakale bambaşka bir Akçakale olacak. Bütün halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yalçınkaya esnaf ve vatandaşlarla da görüştükten sonra bölgeden ayrıldı. 

DİĞER HABERLER