BAŞKAN YALÇINKAYA İLE DEĞİŞİM SÜRÜYOR… BAYRAKLI KAVŞAK’A MODERN DÜZENLEME
Geri
30.04.2022 13:46

BAŞKAN YALÇINKAYA İLE DEĞİŞİM SÜRÜYOR… BAYRAKLI KAVŞAK’A MODERN DÜZENLEME

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın “Burası Ortadoğu'ya açılan kapının girişi” dediği Bayraklı Kavşak’ta çevre düzenlemesi sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yalçınkaya “Akçakale'ye yaraşır düzenleme yaptık” dedi.

Yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği projeler ile büyük değişimin öncüsü olan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile ilçenin çehresi değişmeye devam ediyor.

İlçenin girişindeki ve Ortadoğu’ya açılan kapı olarak adlandırılan Bayraklı Kavşak’ta Başkan Yalçınkaya’nın talimatları ile Park Bahçe Müdürlüğü’ çevre düzenlemesi başlatıldı. Çalışmalar kapsamında toprak serimi, bordür taşı döşeme, ağaçlandırma ile sinyalizasyon monte işlemleri yapıldı. Başkan Yalçınkaya da beraberinde belediye başkan yardımcıları Mehmet Yaşarer ve Halef Karataş ile bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcılarından çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Yalçınkaya, yapılması gerekenler için de talimatlarda bulundu.


BAŞKAN YALÇINKAYA: ÇOK GÜZEL BİR ALAN OLDU

Kavşağın yakın zamanda yeni çehresine kavuşacağını söyleyen Başkan Yalçınkaya “Bayraklı Kavşak Ortadoğu'ya açılan kapının girişidir. Bu sebeple yarın bütün Ortadoğu'ya açılacak milyonlarca kişinin önemli bir durağıdır. Bunu hem Akçakale'ye yaraşır, hem dünyadaki örneklerine benzer bir şekilde düzenlemeyle yaptık. Bütün alanı yeniden düzenledik. Çok güzel bir alan oldu. Burası hem Ortadoğu'ya çıkışta hem Ortadoğu'ya girişte gelen ve gidenin karşılandığı alan olacak. Çalışmaları bugün itibariyle çimlendirmeden sonra bitireceğiz. Akçakale'nin hizmetine vereceğiz. Hayırlı olsun” dedi.


DİĞER HABERLER