BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN KADİR GECESİ MESAJI
Geri
27.04.2022 00:04

Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, tüm vatandaşların mübarek Kadir gecesini tebrik etti ve bu gecenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 27 Nisan Çarşamba gününü, 28 Nisan Perşembe gününe bağlayan gece idrak edilecek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tüm Müslümanların Kadir Gecesi’ni kutlayan Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan’ın sonuna geliyoruz ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni karşılamanın sevincini yaşıyoruz. Bu gece, Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu bir gece. Bu nedenle de Kadir Gecesi bizler için ilahi anlamda çok önemli. Allah’ın rahmetinin ve bağışlamasının yeryüzüne sağanak halinde yağdığına inandığımız bu gecede Ramazan Ayı’nda yaptığımız ibadetlerimiz inşallah taçlanacaktır.

Bu vesile ile Mübarek Kadir Gecesi’nin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına ve insanlığa hayırlar getirmesine; birlik-beraberliğin güçlenmesine, savaşların ve sağlık sorunlarının son bulmasına vesile olmasını diliyorum. 

Her birimizin dualarının kabul olmasını diler, hayırlı kandiller dilerim. Kadir Gecemiz mübarek olsun."

DİĞER HABERLER