BAŞKAN YALÇINKAYA ÖĞRENCİ VE VELİLER İLE İFTARDA BULUŞTU
Geri
19.04.2022 13:23

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, belediye gençlik merkezinde eğitim gören öğrenciler ve velileri ile iftar yemeğinde buluştu. Eğitime desteklerinin süreceğinin altını çizen Başkan Yalçınkaya “Gençlerin başarılı olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ramazan Ayı dolayısıyla halk buluşmalarını sürdüren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya bu kez gençlerle bir araya geldi.

 “Geleceğimiz gençlerimizdir” diyerek eğitime her alanda destek veren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya sayesinde hizmete açılan gençlik merkezinde eğitim gören öğrenciler ve velileri için Gençlik Merkezi’nde iftar sofrası kuruldu. Yemeğe ev sahibi Başkan Yalçınkaya’nın yanısıra, öğretmenler, gençlik merkezi yetkilileri, öğrenci ve velileri katıldı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: AMACIMIZ ÜLKEYE YARARLI İNSANLAR YETİŞTİRMEK

Buluşmaya dair bir açıklama yapan Başkan Yalçınkaya, eğitime desteklerinin her zaman süreceğinin altını çizerek “Bugün gençler ve aileleri ile beraber iftar yaptık. Bütün hedef ve gayemiz Akçakale’deki genç kardeşlerimizi Türkiye’nin iyi okullarına yerleştirmek, iyi bir gelecek sağlamak ve bu ülkeye yararlı insanlar yetiştirmek. Bu gayretle çalışıyoruz. Öğrenciler için buradaki hocalar ve bizler elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Akçakale’nin, ülkenin önünü gençler açacak. Gelecek onların. Biz bu noktada her alanda gençlerimiz ile irtibat halindeyiz. Gençlerin başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Yemeğe teşriflerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki sınavda çocukların başarısını da burada kutlarız” dedi.

 

“BAŞARIYI OLUŞTURMANIN YOLU MÜŞTEREK ÇALIŞMA”

Başarının müşterek olduğunu da dile getiren Başkan Yalçınkaya velilere şu sözlerle seslendi:

“ Bizim sizden istediğimiz bir şey var; çocukları takip edip, destek olun, önünü açın. Buradaki arkadaşlarla irtibat halinde olalım ki bir başarıyı oluşturmanın yolu müşterek çalışma. Aileler, öğretmenler, bizler hepimiz çocuklara destek vereceğiz ki bir yerlere varsınlar. Bu güzel gecenin sizlere ve bizlere hayırlar getirmesi Cenabı Hak’tan niyaz ediyoruz. Gençlerimizin de yolu açık olsun. “

Velilerden İbrahim Kurukaya da “Başkanımızı, bir veli olarak bizleri Ramazan Ayı’nda bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum. Daimi hizmetler dilerim.” Diyerek Başkan Yalçınkaya ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Yalçınkaya daha sonra öğrenci ve velilerle görüşerek talep ve önerileri dinledi. Öğrencilere eğitim hayatları için tavsiyelerde bulundu.

İftar yemeği, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

DİĞER HABERLER