İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ’NDEN BAŞKAN YALÇINKAYA’YA ZİYARET
Geri
01.03.2022 12:02

Akçakale İlçe Sağlık Müdürü Abdulkadir Çakıcı, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti. Başkan Yalçınkaya, ziyarete dair yaptığı açıklamada sağlık personellerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya bugün makamında Akçakale İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Çakıcı’yı ağırladı.

Ziyarette ilçenin sağlıktaki son durumu, yerel yönetimlerden sağlık sektörünün beklentileri, talep ve öneriler ile sağlık projeleri görüşüldü.

BAŞKAN YALÇINKAYA: SAĞLIK ÇALIŞANLARININ KIYMETİNİ BİLMEMİZ LAZIM

Ziyaret sonrası bir açıklamada bulunan Başkan Yalçınkaya, “Sağlık çalışanlarının kıymetini bilmemiz lazım” diyerek sağlık personellerinin önemine işaret etti ve şöyle konuştu:

“Akçakale’nin sağlık sorunlarını, gelecek ile ilgili düşüncelerini dinledik. Sağlık, her şeyden önce gelir. Sağlık çalışanlarının da kıymetini bilmemiz lazım. Onlar olmasa memleketteki her şey altüst olur. Pandemide cephenin en önünde savaşanlar sağlıkçılar. Bütün bu teşkilatın mensuplarına canı gönülden teşekkür ediyoruz.”

“SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Talep ve önerilerin de takipçisi olacaklarını belirten Başkan Yalçınkaya “Kendilerinin de yaşadıkları sıkıntılar var. Bunları dinledik. Her birinin hem burada hem Ankara’da takipçisi olacağız. Biz Akçakale’de sağlığın, eğitimin, belediye hizmetlerinin bütün her alanda mükemmel olması için gayret ediyoruz. Sağlık çalışanları ile beraber, idari personeliyle, belediyedeki bütün personelimizle ilçemizi bir yerlere taşımaya gayret edeceğiz. Allah yardımcımız olsun” dedi.

 

DİĞER HABERLER