BAŞKAN YALÇINKAYA SANAYİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Geri
19.02.2022 12:36

Hafta sonu mesaisini esnaf ve vatandaşa ayıran Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, küçük sanayi esnafıyla buluştu. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yalçınkaya, küçük sanayi sitesinin taşınması için temaslarının sürdüğünü belirtti.

Her fırsatta vatandaş ve esnafla bir araya gelen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, hafta sonu mesaisinde yine sahalara indi.

Küçük sanayi sitesine giden Başkan Yalçınkaya burada Kooperatif Başkanı Abit Karakoyun ve esnafla görüştü. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yalçınkaya sanayi sitesinin taşınması için Ankara düzeyinde temaslarda bulunduklarını belirtti.


BAŞKAN YALÇINKAYA: CANLA BAŞLA KOŞTURUYORUZ

Yakın zamanda konuyla ilgili esnafa müjde vermek için çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Yalçınkaya “Akçakale'nin kalbi küçük sanayi. Buranın ciddi sorunu var. Bu sorunu çözmek için uzun zamandır uğraşıyoruz. Kooperatiflerini yeni kurdular. Kendilerini tebrik ediyoruz. Allah'a çok şükür geç de olsa bir adım attılar. Şimdi Akçakalelilerin önünde yüzde 90 sorunları çözülmüş bir Akçakale var. Çok ciddi iki sorunumuz kaldı. Biri küçük sanayinin yer tespiti ve inşaatının başlanması ikincisi organize sanayi. Bunun da yer tespiti ve bir an önce inşaatın başlaması lazım. Canla başla Milletvekilimizle Ankara'da koşturuyoruz. İnşallah en yakın zamanda müjdeyi arkadaşlarımıza vereceğiz ve Akçakale'yi sınırda yıldız bir ilçe yapma noktasında gayretimizi ortaya koyduk. Bu gayretle çalışıyoruz. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Kooperatif Başkanı Karakoyun ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür ederek yaşanan yer sorunu için de “Başkanımız Mehmet Yalçınkaya'nın desteği ile bu sorunu çözeceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

DİĞER HABERLER