İLK DÜĞÜN SALONUNUN DUVARLARI DA ÖRÜLMEYE BAŞLANDI
Geri
16.02.2022 12:10

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın ilkleri arasında yer alan düğün salonu inşaatında duvarlar da örülmeye başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yalçınkaya “Sona yaklaştık. Yakında düğün salonu hizmette olacak” dedi.

Modern ilçenin inşası için büyük adımlar atan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile ilçe yakında ilk düğün salonuna da kavuşacak.

Daha önce mahalle aralarından ya da okul bahçelerinde yapılan düğünlerin daha moderne mekana taşımak için kolları sıvayan Başkan Yalçınkaya, mesire alanı içerisine düğün salonu yapılması talimatını verdi.  Geçtiğimiz aylarda iskeleti kurulan ve çatı kaplama çalışması da yapılan düğün salonunda duvarlar için de ilk harç karıldı ve duvar örülmeye başlandı.

Başkan Yalçınkaya da çalışmaları yerinde incelemek için bölgeye gitti ve yetkililerden inşaat süreci ile ilgili bilgiler aldı. İşçilere kolaylıklar dileyen Başkan Yalçınkaya çalışmaların hızlandırılması talimatını da verdi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: PROJEDE SONA YAKLAŞTIK

Konuya dair yazılı açıklama yapan Başkan Yalçınkaya, “İlçemiz tarihindeki ilk düğün salonu yapılıyor. Belediyemiz ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin ortak çalışmaları sonucunda geldiğimiz noktada duvarlar da örülmeye başlandı. Mutluyuz. Artık düğünler ilçe halkımızın da hayalini kurduğu bir mekanda yapılacak. Projede sona yaklaştık. Yakında düğün salonu hizmette olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah” ifadelerini kullandı. 

DİĞER HABERLER