TRİBÜNLERDEN BAŞKAN YALÇINKAYA’YA SEVGİ GÖSTERİSİ
Geri
12.02.2022 15:11

Akçakale Belediyespor-Bozova Belediyespor karşılaşmasını izlemeye giden Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’ya vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Karşılaşmada gülen taraf ise Bozova Belediyespor oldu.

Ligde namağlup mücadele eden Akçakale Belediyespor bugün ezeli rakibi Bozova Belediyespor’u evinde ağırladı. Karşılaşmaya Başkan Mehmet Yalçınkaya’ya gösterilen sevgi damga vurdu.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için spora büyük önem ve destek veren Başkan Yalçınkaya, şampiyonluk yolundaki Akçakale Belediyespor’u bugünkü önemli maçında yalnız bırakmadı ve Akçakale İlçe stadındaki maçı izlemeye gitti. Karşılaşma öncesi tribünleri selamlayan Başkan Yalçınkaya’ya ilgi ise yoğun oldu. Vatandaşlar Başkan Yalçınkaya’nın selamını “Başkan” sloganları ve alkışlarla karşıladı.

Maça namağlup unvanını koruma hedefiyle çıkan Akçakale Belediyespor, rakibine 2-1 yenildi.

Başkan Yalçınkaya maç sonrası soyunma odasına giderek takıma moral verdi ve “Size inancım tam. Şampiyonluğu kutlayacağız” dedi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: MAÇI KAYBETTİK AMA GÖNÜLLERİ KAZANDIK

Taraftarlara da teşekkür eden Başkan Yalçınkaya “Takımımızı desteğe gelen herkese teşekkür ediyorum. Bugün kaybettik ama moralimizi bozmuyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Her ne kadar maçı kaybetmiş olsak da görüyoruz ki gönülleri kazanmışız. Bizlere teveccüh gösteren vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

DİĞER HABERLER