AK PARTİLİ KÖSEOĞLU’NDAN BAŞKAN YALÇINKAYA’YA HEM TAKDİR HEM DESTEK
Geri
13.01.2022 14:11

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Yardımcısı Köseoğlu, Başkan Yalçınkaya’yı az zamanda ortaya koyduğu üstün performansından dolayı takdir ederek çalışmalar için destek sözü verdi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 25 ve 26.Dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere bölge başkanı olduğu Şanlıurfa’ya gelen Başkan Yardımcısı Köseoğlu’nun, Akçakale ziyaretleri kapsamındaki ilk durağı Akçakale Belediyesi oldu.  Başkan Yalçınkaya, belediye başkan yardımcıları Halef Karataş ve Zülfikar Emiroğlu ile AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Başkan Yardımcısı Köseoğlu’na AK Parti İl Başkan Yardımcısı Selim Polatkan eşlik etti.

Ziyarette,  Başkan Yalçınkaya Başkan Yardımcısı Köseoğlu’na yapılan sunum ile belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çalışmalar brifing halinde de sunuldu.

BAŞKAN YARDIMCISI KÖSEOĞLU BAŞKAN YALÇINKAYA’YA TAKDİR ETTİ

Çalışmalardan dolayı Başkan Yalçınkaya ve ekibini takdir eden Başkan Yardımcısı Köseoğlu, ziyarete dair açıklamalarda bulunarak “AK Parti'nin gurur şehirlerinden bir tanesi Şanlıurfa'dayız. Yerel yönetimler anlamında 14 belediyenin ittifak ile 13 'ünü aldığımız zirve yaptığımız şehirlerimizden bir tanesindeyiz. Hem manevi iklimi ile Şanlıurfa'da olmaktan hem Şanlıurfa'nın kalelerinden bir tanesi Akçakale'de olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kıymetli başkanım, belediye çalışmaları ile yaptıklarını az zamanda ortaya koyduğu üstün performansı bize sunumlarıyla dile getirdi. Biz de Akçakale için elimizden gelen her türlü katkıya Genel Merkez'de Yerel Yönetimler olarak yapma kararlılığındayız” dedi.

“BAŞKANIMIZIN, İLÇEMİZİN YANINDAYIZ”

Başkan Yardımcısı Köseoğlu Başkan Yalçınkaya ve Akçakale’ye destek sözünü yineleyerek“ İnanıyorum ki 5'inci yıl dolduğunda Akçakale kendi rekorunu yenileyecek ve çıtayı daha yükseğe çıkararak hem hizmet noktasında hem de gönül belediyeciliği noktasında AK Parti'nin gurur ilçelerinden biri olacak. Akçakalelilerin hem duasını hem gönlünü kazanacak. Biz bu amaçla başkanımızın, belediyemizin, insanımızın, ilçemizin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: BAŞKANIMIZ, GENEL BAŞKANIMIZ YANIMIZDA

Başkan Yalçınkaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Ayşe hanımın ziyaretinden büyük keyif aldık. Bize büyük bir güç ve destek verdi. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda. Akçakale her zaman AK Parti'nin kalesi olmuştur. İnşallah seçiminde burayı AK Parti'nin şampiyonu yapacağız. Bu gayretle kendisi de bize destek vererek, eksikliklerimizi kendisine arz ettik. İnşallah Ankara'da bundan sonraki süreçte kalan eksikliklerimizi tamamlayacağız. Burayı batının bir ilçesi gibi, dünyanın medeni bir ilçesi gibi; yollarıyla, ağaçlarıyla, inşaatlarıyla, alt ve üst yapısıyla beraber mükemmel bir şehir yapma gayretine devam edeceğiz. Başkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da yanımızda. Allah yar ve yardımcımız olsun”.

Konuşmaların ardından Başkan Yalçınkaya,  Başkan Yardımcısı Köseoğlu’na çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Yardımcısı Köseoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra çeşitli temaslarda bulunarak ilçeden ayrıldı. 

DİĞER HABERLER