BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN ‘ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI
Geri
09.01.2022 18:20

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak “Tarafsız ve büyük bir özveri ile kamuoyuna ses olan tüm basın emekçilerinin gününü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, mesleğin zorluğuna dikkat çeken Başkan Yalçınkaya “ Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Basın bir milletin müşterek sesidir.’ Bu anlayışla kamuoyunun haber alma hakkını tarafsız, doğru ve etik kurallara bağlı şekilde büyük bir sorumlulukla yerine getiren gazetecilerimiz, demokrasimizin de güvencesidir. Gece gündüz demeden her koşulda sahada olan basın mensuplarının zor ve fedakarca görev yaptıklarını biliyoruz. Özellikle pandemi döneminde de görevine ara vermeden kamuoyuna bilgi aktaran basın emekçilerini gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Yalçınkaya mesajında gazetecilerin gününü şu sözlerle kutladı:

“Milletimizin gözü, kulağı, dili olan gazeteciler biz yerel yönetimler ile halk arasında da köprü vazifesindeler. Yaptığımız ve yapacağımız projelerin halka aktarılmasını sağlayarak kamuoyunu bilgilendiriyor ve ilçemizin tanıtımına da büyük katkı sağlıyorlar.

Bu vesile ile tarafsız ve büyük bir özveri ile kamuoyuna ses olan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyor; hayatını kaybeden basın emekçilerine de Allah’tan rahmet diliyorum."

DİĞER HABERLER