BAŞKAN YALÇINKAYA: ENGELLİLERİMİZE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ
Geri
02.12.2021 10:14

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Engelli kardeşlerimizin sorunlarını sorunlarımız kabul ediyoruz ve bu sorunların çözümünde de atmamız gereken bütün adımları atacağız” dedi.

Başkan Yalçınkaya 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü yaptığı açıklama ile kutladı.

Engellilerin hayatını kolaylaştırmak için bütün imkanlarını seferber edeceklerini belirten Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Engelliler ile ilgili Akçakale Belediyesi olarak için bir yerimizi koordinasyon merkezi olarak faaliyete geçirdik. Büyükşehir Belediyesi ile beraber bu kardeşlerimizin hayatlarının kolaylaştırılması, bizimle bütünleşmesi noktasında bütün gayretimizi ortaya koymuş bulunuyoruz. Önümüzdeki zamanda Akçakale'nin bütün engellilerine ulaşacak bir sistem kuruyoruz ve inşallah hepsine tek tek ulaşacağız. Sorunlarını sorunlarımız kabul ediyoruz ve bu sorunların çözümünde de atmamız gereken bütün adımları atacağız. Hayatlarını kolaylaştırılması, intibak ettirilmeleri noktasında her türlü desteği vereceğiz. Belediye olarak bütün binalarımızı ve bunlar ile ilgili bütün alanları kendi hayatlarını daha rahat yaşamaları için dizayn ettik ve böyle de çalışmaya devam edeceğiz. Engelli kardeşlerimizin daha rahat yaşamaları için belediye olarak, kaynak, imkan olarak hepsini kendilerine seferber edeceğiz. Günlerini kutluyorum.”

DİĞER HABERLER