BAŞKAN YALÇINKAYA GECE GÜNDÜZ SAHADA
Geri
04.11.2021 11:28

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya kırsal mahallede gece devam eden üst yapı çalışmalarını inceledi ve “Akçakale'de 20 şantiye iş başında. Bizim hedefimiz sınırda yıldız ilçe oluşturmak” dedi.

Mesai mefhumu gözetmeksizin söz verdiği projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdüren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya sahaya inerek de çalışmaları sık sık yerinde denetliyor.

Son olarak Çömlekçi Kırsal Mahallesi’ne giden Başkan Yalçınkaya burada gece devam eden stabilize yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yalçınkaya’ya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Samar, Akçakale Belediye Meclis Üyesi Abdulhakim Yeşildağ ve Mustafa Akkurt ile Çömlekçi Mahalle Muhtarı Mehmet Aslantatar eşlik etti.


BAŞKAN YALÇINKAYA: GECE DE HİZMETE DEVAM EDİYORUZ

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya ilçenin şantiyeye döndüğüne ve çalışmaların gece de devam ettiğine dikkat çekerek “Belediyemiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün gayreti ile inşallah bu köyleri yılbaşına kadar toparlayacağız. Hizmeti köylerimizin ayağına getireceğiz. Köydeki vatandaşlarımızın bizden tek bir isteği var; içme suyu ve yol. Bunu esirgemeyeceğiz. Vatandaşlarımız her zaman AK Parti'ye oy ve destek verdiler. Biz bunun karşılığını hizmet olarak döndürmek zorundayız. Milletvekilimiz Ahmet Akay ve encümenlerimiz ile bir ekip olarak bu köylerimize tek tek hizmet götürmeye çalışıyoruz. Büyük oranda da başardık. Şehir merkezinde destansı işler yaptık, bunlar yavaş yavaş ortaya çıkacak. Bugün Akçakale'de 20 şantiye iş başında. Bizim hedefimiz sınırda yıldız ilçe oluşturmak. Köylerimiz de batıdaki köyler gibi müferrih, mükemmel, muazzam köyler haline getirmek. Bütün ekibimizle gece de burada hizmete devam ediyoruz. Bu yılbaşına kadar inşallah sıkıntılı olan köylerin hepsini aşmış olacağız. Köylerimizi istediğimiz noktaya mutlaka taşımak zorundayız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.


BAŞKAN YALÇINKAYA’YA TEŞEKKÜR

Meclis Üyesi Samar da “Gecenin bu saatinde araçlarımız çalışıyor. Akçakale Belediye'miz ve Büyükşehir Belediye'mize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Meclis Üyesi Yeşildağ ise çalışmaların birlik ve beraberlik içinde yürütüldüğünü belirterek şöyle konuştu:

“Akçakale Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla hep beraber el ele verip köy içi stabilize çalışmalarına devam edeceğiz. Hedefimiz, durmadan yılmadan yılbaşına kadar bu köylerimizi bitirmek.”

Mahalle Muhtarı Aslantatar da çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Yalçınkaya beraberindeki heyet ile mahalle sakinleri ile görüşüp talep ve önerilerini dinledikten sonra mahalleden ayrıldı. 

DİĞER HABERLER