AKÇAKALE’DE BİR MAHALLE DAHA BEKLEDİĞİ HİZMETE KAVUŞTU
Geri
18.06.2021 15:03

Sevimli Kırsal Mahallesi’nde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde denetleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Akçakale'yi layık olduğu yere taşıyacağız” dedi. Çalışmalar mahalle sakinlerinin de takdirini topladı.

Akçakale kırsalı üst yapı çalışmaları ile değişmeye devam ediyor.

Başkan Yalçınkaya’nın talimatları ile ilçenin en büyük kırsal mahallelerinden biri olan Sevimli’de parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Her fırsatta sahaya inerek çalışmaları denetleyen Başkan Yalçınkaya Sevimli Kırsal Mahallesi’ne de giderek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yalçınkaya’ya Belediye Başkan Yardımcıları Navi Çokan, Halef Karataş, Kırsal Hizmetler Sorumlusu İbrahim Guda eşlik etti.

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan ve işçilerle beraber parke taşı döşeyen Başkan Yalçınkaya çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Diğer kırsal mahallelere de ulaşma çabasında olduklarına dikkat çeken Başkan Yalçınkaya “Sevimli Akçakale'mizin en büyük köylerinden biri. Uzun yıllardır perişan. Bu duruma el attık. İnşallah bu önümüzdeki zaman içerisinde burası cazibe merkezi olacak. İlçenin giriş yolu Sevimli olacak. O yolla beraber buranın çehresi de, kaderi de değişecek. Hizmete devam edeceğiz. Akçakale'nin bütün köylerine gücümüz oranında, imkanlar nispetinde hepsine tek tek ulaşmaya çalışacağız. Akçakale'yi layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

Mahalle sakinleri de 40 yıldır alamadıkları hizmete Başkan Yalçınkaya döneminde kavuştuklarına dikkat çekerek “Kendisini sonsuza kadar destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

DİĞER HABERLER