AKÇAKALE KIRSALINDA İLK! YOLLAR ASFALTLA BULUŞUYOR
Geri
03.06.2021 10:02

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri ile ilçe kırsalındaki ilk asfalt serimi başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yalçınkaya desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Akçakale üst yapı çalışmalarında fark yaratmaya devam ediyor.

“Sınırda yıldız ilçe” hedefiyle üst yapı çalışmalarındaki dev hamleleri bir bir hayata geçiren Başkan Yalçınkaya bu kez kırsalda ilk kez yolların asfaltla buluşmasını sağladı. Çalışmalar Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Pekmezli, Yeşiltepe, Berdi, Gölbaşı kırsal mahalleri arasında başladı. Çalışmalar kapsamında 3 km.lik yol asfaltlandı. Başkan Yalçınkaya da beraberinde meclis üyesi İsmail Oldubaş’ı ile çalışmaları yerinde incelemek için Pekmezli Kırsal Mahallesi’ne gitti.

 

BAŞKAN YALÇINKAYA: KÖYLERİMİZDE DESTAN YAZACAĞIZ

Yetkililerden bilgi alan Başkan Yalçınkaya çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek “Bismillah deyip asfalt çalışmalarımıza Pekmezli Mahallemizden başladık.Pekmezli Yeşiltepe arasını asfaltlıyoruz. Buna bağlı olarak Gölbaşı Berdi arasını da inşallah asfaltlayacağız. Bu yaz Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün gayreti ile şantiye ve teknik imkanlar ile bütün köylerimizde destan yazacağız. Urfa'yı batıdaki iller seviyesine getireceğiz. Çalışmalarımızın bölge insanına buradaki kardeşlerimize hayırlı olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum” dedi.

 

OLDUBAŞ: İYİ Kİ YALÇINKAYA VAR

Meclis Üyesi Oldubaş ise Başkan Yalçınkaya’ya şu sözlerle teşekkür etti:

 “Öncelikle sayın başkanımız Mehmet Yalçınkaya'ya Akçakale Pekmezli adına yapmış olduğu bütün hizmetler ve projeler adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. İyi ki Yalçınkaya var. Başkanımla inşallah güzel projelerimiz olacak. Başkanımızdan Allah razı olsun.”

DİĞER HABERLER