BAŞKAN YALÇINKAYA TALEPLERİ YERİNDE DİNLİYOR
Geri
17.03.2021 13:03

Muhtar buluşmalarını mahallelere taşıyan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Güneren Mahallesi’ne giderek talep ve önerilere kulak verdi. Hizmette birlik mesajı veren Başkan Yalçınkaya “Sorunları el ele gönül gönüne birbirimize destek olarak çözeceğiz” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya kırsalda hedeflediği hizmetlerin çoğunu hayat geçirdikten sonra kırsala çıkarma yaptı.

Sık sık vatandaş, esnaf, kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Yalçınkaya ‘Hizmette yerinde tespit, hızlı çözüm” hedefiyle muhtar buluşmalarını mahallelere taşıdı. Bu kapsamda ilk olarak Akçakale’nin en büyük kırsal mahallesi olan Güneren’e giden Başkan Yalçınkaya muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

BAŞKAN YALÇINKAYA: GEREKEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Buluşmaların devam edeceğini ve hizmet için bundan sonra da gereken gayreti göstereceklerini vurgulayan Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:

“Başımızda cumhurbaşkanımız var. Sn. Tayyip Erdoğan bu konuda bütün gayretini ortaya koymuş. Biz de gayretimizi Sn. milletvekilimiz ile beraber koyacağız. Başımızda kıymetli bir milletvekili var Ahmet Akay. Bu bölgenin çocuğu. Ben de geçmişte vekil, şuanda belediye başkanıyım. Tecrübelerimizi birleştirip bu köydeki sorunları tek tek sorunları çözmeye çalışacağız.

Bugüne kadar bu köy gezilerini başlatmadım. Akçakale’de bir hedefim vardı. O hedefim buradaki hizmetlerin büyük bir kısmını gerçekleştirmek. Bugün itibariyle hizmetlerimizin %90’nını gerçekleştirdik.

Sorunları el ele gönül gönüne birbirimize destek olarak çözeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel bey de bize destek verecek. Biz de gereken gayreti göstereceğiz.”

Başkan Yalçınkaya daha sonra mahalleden ayrıldı.

DİĞER HABERLER