AKÇAKALE BELEDİYESİ İLE YENİLENEN YOLLAR HİZMETE SUNULUYOR
Geri
10.02.2021 08:20

Akçakale Belediyesi tarafından Fatih Sultan Mahallesi’nde başlatılan beton parke çalışmalarını yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Bütün mükemmel yatırımlarla burası bambaşka bir ilçe olacak” dedi.

Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Mehmet Yalçınkaya’nın merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Stabilize yol çalışmasında çok sayıda kırsal mahallenin talebini hayata geçiren ekipler, parke çalışmalarıyla da vatandaşların takdirini topluyor. Bu kapsamda ekipler son olarak Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Cezaevi Sokak’ta kilitli beton parke çalışması başlattı. Her fırsatta çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yalçınkaya yine sahaya indi ve bu kez beraberinde Belediye Meclis Üyesi İsa Altuntaş ve Mahalle Muhtarı Salih Aydoğdu ile çalışmaları takip etti.


BAŞKAN YALÇINKAYA: GAYRETİMİZ DEVAM EDECEK

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya daha güzel bir ilçe hedefiyle çalışmalarının devam edeceğini belirterek “Fatih Sultan Mahallesindeyiz. Bu mahalle Akçakale’nin en güzel mahallelerinden birisi. Burada yapılan yatırımlar geçmişte spor alanlarına ayrıldığı için yatırım yapmakta zorlanmadık. Her şeyi ile; yollarıyla, diğer yatırımları ile ayağa kalktığında burası farklı bir alan olacak. Akçakale’nin her yerine özellikle şehir merkezine çok büyük yatırım yaptık. İçme suyundan, doğalgazın, anayoluna kadar her şey bu ilçenin değişmesi, güzelleşmesi çabamızla ilgili. Bu gayretimize devam ediyoruz. İnşallah bu çabalara ilaveten yakında demiryolu Temmuz Ayı’nda çalışacak. Akçakale bu noktada yine çok şanslı. Arkasından da inşallah yakın zamanda Ticaret Bakanımız burada olacak. Serbest bölgeyi inşallah Akçakale’ye kazandıracağız. Bu da gerçekleşirse organize sanayi bölgesi, serbest bölge ve bütün mükemmel yatırımlarla burası bambaşka bir ilçe olacak. Bu yatırımların gerçekleşmesinde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Zeynel Abidin Beyazgül’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimize de bu hizmetlerin hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” dedi.

Muhtar Aydoğdu da şu sözlerle emeği geçenlere teşekkür etti.

“Mahallemizi ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Yalçınkaya’ya teşekkür ediyoruz. Mahallemizdeki bazı konuları kendisine ilettik. Kendisi anında bu yol, mahallemizde yapılan mesire alanı, düğün salonu, spor tesisleri… Bu konularda başkanımızın çok katkısı oldu. Mahallemiz adına hem kendisine hem desteklerinden dolayı büyükşehir belediye başkanımıza teşekkür ederiz.”

 

DİĞER HABERLER