AKÇAKALE TOKİ’DE BİNALAR BİR BİR YAPILIYOR
06.01.2021 10:18

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın öncülüğünde hayata geçirilen TOKİ Projesi’nde konutlar hızla yapılmaya devam ediyor. Proje tamamlandığında ilçede hak sahipleri ilk kez TOKİ Projesi ile ev sahibi olacak.

Akçakale’de sosyal konut ihtiyacına neşter vurulan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Projesi’nde inşaat hızla yükselmeye devam ediyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve hayal proje olarak görülen TOKİ, Başkan Yalçınkaya’nın girişimleri ile birkaç ay önce hayat geçirildi. 110 dönüm arazi üzerindeki şantiyede iş makinaları ve insan gücü aralıksız çalışmaya devam ederken binaların yükseldiği alanda yan yana bloklar dikilmeye başlandı.

Başkan Yalçınkaya ilçenin çehresini değiştirdiklerine dikkat çekerek çarpık yapılaşmanın önüne geçmek; Akçakale’yi imarlı ve planlı modern bir ilçeye dönüştürmek için inşaatın hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

İnşaat tamamlandığında ilçeye 16 blok, 316 daire, 4 dükkân ve 1 camiden oluşan bir mahalle kazandırılmış olacak.