BAŞKAN YALÇINKAYA CUMHURBAŞKANI VE İÇİŞLERİ BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ
23.12.2020 12:24

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ilçe için Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi.

Akçakale, Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile değişme ve modern çehresine kavuşmaya devam ediyor.

İlçeyi hedeflediği modern görünüme kazandırmak için eğitimden spora; alt ve üst yapı çalışmalarından ekonomik kalkınmaya her türlü projeyi ilçenin hizmetine sunmaya çalışan Başkan Yalçınkaya projeler için Ankara’da üst düzey görüşmeler yapmaya devam ediyor. Yatırım ve hizmet atağı için yeniden Ankara’ya giden Başkan Yalçınkaya bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı ve bakanlık düzeyindeki görüşmede ilçe hakkında görüşme sağlandı.

Başkan Yalçınkaya ilçeye en iyi hizmeti verebilmek için temaslarının, projelerin ve gayretlerinin süreceğini bildirdi.