AK PARTİLİ İSİMDEN AKÇAKALE’YE ÖVGÜ: HAYRAN KALDIM!
Geri
05.12.2020 20:00

Akçakale Belediyesi’ni ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alarak çalışmalara hayran kaldığını dile getirdi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da programı kapsamında Akçakale’ye geldi. Beraberinde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Vehbi Beyaz ve AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ile Akçakale Belediyesi’ni ziyaret eden Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yanılmaz kapıda Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve partililer tarafından çiçekle karşılandı.

Başkan Yalçınkaya ve meclis üyeleriyle düzenlenen toplantıda bir araya gelen Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yanılmaz yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantıda Başkan Yalçınkaya Akçakale'nin çehresini değiştirmeye devam edeceklerini ifade etti. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yanılmaz da Akçakale için yapılan projelere hayran kaldığını ifade ederek Başkan Yalçınkaya ve ekibini tebrik etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Yalçınkaya Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yanılmaz ve beraberindeki heyete plaket takdim etti.

DİĞER HABERLER