BAŞKAN YALÇINKAYA, DUR DURAK BİLMİYOR
Geri
05.12.2020 20:00

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, yürüttüğü sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşarak gıda kolisi ve hijyen seti dağıtımında bulundu.

Temel belediyecilik hizmetlerinin yanında, sosyal belediyecilik çalışmaları ile de Akçakale halkına her alanda çalışmalar yürüten Başkan Mehmet Yalçınkaya, hem Ramazan Ayı hem de Koronavirüs dolayısıyla gıda kolileri ve hijyen setleri hazırlattı. İlçe sakinlerinin evlerini kapı kapı dolaşarak, hazırlanan gıda kolisi ve hijyen setlerini dağıtan Başkan Yalçınkaya, Akçakale halkının her zaman yanında olduklarını ifade etti. Vatandaşlar da, Akçakale Belediyesinin yürüttüğü hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirip, Başkan Mehmet Yalçınkaya’ya teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Mehmet Yalçınkaya, hizmet noktasında durmadan çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“İnşallah Akçakale’mizin şartları ileride daha da iyi olacak. Çabamız, yardım yapmak değil, tarımsal ve tekstil üretimleri ile bu durumdan çıkmamızdır. İnşallah, Allah bize yardım eder. Devletimiz de, bu işle ilgili gereken gayreti gösteriyor. Aradan bir yıl geçti ve bu sürede iyi bir yol ilerledik. İşimiz daha çok.”

DİĞER HABERLER