AKÇAKALE’DE ÖZEL ARAÇLAR TİTİZLİKLE DEZENFEKTE EDİLİYOR.
Geri
05.12.2020 20:00

Akçakale Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam ediyor.

Akçakale Belediye başkanı Mehmet Yaçınkaya’nın girişimleri ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’inden gelen araç dezenfekten ekibine stant açılarak ilçedeki araçları ücretsiz dezenfekte ediyor.

Korona Virüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde çalışmalarını artıran Akçakale Belediyesi ulaşımın en rahat sağlandığı istasyon caddesinde kurulan istasyonda vatandaşların araçlarını ücretsiz dezenfekte etmeyi sürdürüyor.

Dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan ULV cihazıyla uygulamasını yapan Büyükşehir ekipleri, tüm detayları gözden geçirerek çalışmasını sürdürüyor.

İstasyona Araçlarını dezenfekte etmeye gelen vatandaşlara Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Beltur A.Ş. Tarafından Üretilen Maskeleri Belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Beltur A.Ş. Genel. Müdür Vekili Sami Özbek tarafından vatandaşlara dağıttılar.

Şanlıurfa büyük şehir belediye başkanı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’ün gayretiyle bugün dezenfekte standını açtıklarını ifade eden Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, “Bu gün Urfa’nın kurtuluş yıl dönümü 100 yıl önce emperyalistlere haçlı seferlerine karşı dik duran bu coğrafya inşallah bu nisan ayın dada bu virüs belasında atlatacaktır. Bu korona virüs belasına karşı Şanlıurfa büyük şehir belediye başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’ün gayretiyle bugün dezenfekte standı açtık, maske dağıtımı yapıyoruz dezanfaktana ve temizliğe devam ediyoruz. Bütün kardeşlerimizden istediğimiz bir şey var en iyi dezanfektan, en iyi ilaç, en iyi korunma, Evde kal sabun ve sudan daha güzel bir tedavi yok sabun ve suyu eksik etmeyelim bir birimizden uzak duralım muhabbetimizi telefonla hasretimizi öyle giderelim,  Nisan’ın sonunda bütün bu sıkıntılar bertaraf olacak onun için bu izolasyona ve evde kalmaya devam edelim Allah yar ve yardımcımız olsun”    

DİĞER HABERLER