Akçakale Belediye Başkanı, ilçede yapılacak ilçe tarım müdürlüğü binasının temel atılacağı tarihi açıklayarak “Hayırlı olsun” dedi.

Akçakale yeni ilçe tarım müdürlüğü binasına kavuşuyor.

İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, dönemin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile yaptığı görüşmelerde mevcut binanın kapasitede yetersizliği nedeniyle talep edilen hizmete yanıt vermediğini dile getirmiş ve yeni bina sözü almıştı. Söz, yerine getirildi. Bina ihalesi yapıldı ve Belediye Başkanı Ayhan, bina temelinin atılacağı tarihi duyurdu.

“Nisan ayında temeli atılacak olan Akçakale İlçe Tarım Müdürlüğü Binası başta çiftçi kardeşlerim olmak üzere tüm Akçakale halkına hayırlı ve uğurlu olsun” diyen Ayhan, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım’a, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya, eski Bakan Faruk Çelik’e, Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin’e ve tüm milletvekillerine teşekkür etti.